Voorpretjes

Zondag vertrek ik naar Duitsland voor een 5-daagse viltworkshop met Inge Bauer en ik ben alvast begonnen met pakken en wat voorbereidingen. Inge Bauer heeft 20 jaar ervaring in het vilten en is bekend voor het maken van zeer soepele vilten stoffen, dikwijls verrijkt met zijdevezels. Het is een workshop waar ik al minstens 2 jaar naar uitkijk. Ik zal waarschijnlijk een zomerjasje maken waarvan de mouwen naadloos aan vast gevilt zijn en ik heb mij vandaag geamuseerd met het verven van zijde-hankies en ponge stof.

Als tussendoortje heb ik heerlijk relaxed zitten prutsen met een restje vilt dat hier al enkele weken lag te wachten om er een brillenhoesje van te maken.

                

 

Colour your world

De eerste zonnestralen doen ons verlangen naar de lente en meer kleur. In plaats van met de lenteschoonmaak te beginnen, heb ik het witte kussen, dat ik een tijdje geleden gevilt had, in een rood verfbad gestoken. Je wordt er helemaal vrolijk van. De spinnenwebben zullen nog eventjes moeten blijven hangen in huis. Kwestie van de juiste prioriteiten te stellen.