Back to basics

Door de kunstroute in november en de workshops in december had ik weken lang nauwelijks tijd om mijn viltexperimenten verder te zetten. Ik was dus in de zevende hemel toen ik – tussen de feestdagen door – even ongestoord in mijn viltatelier kon werken. Ik heb een proeflap, die tot hiertoe een beetje verloren in mijn atelier lag, verder bewerkt door er een brede rand van witte wol rond te vilten (van scottish blackface, houtlandschaap en een beetje leicester). Voor de “special effects” heb ik wilde zijdevezels en kemp toegevoegd. Het resultaat is – volgens mijn zoon – een spiegelei.

One thought on “Back to basics

 1. Het is dan wel een prachtig ‘spiegelei ‘ …..zonen .!!!!!!!
  Een heel mooie structuur en mooi van kleur .Prachtig !
  Een vraagje :ik zou heel graag een kussen vilten in de vorm van een kei .
  In het maandblad Seasons van januari staan heel mooie Viltkussens .
  Maar ik zou het graag zelf maken .
  Bedankt ,
  Eliane .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>