Tidbits

Momenteel ontbreekt me de tijd om een complexer viltstuk uit te werken, waarop ik al een tijdje zit te broeden. Als troost dan maar even mijmeren over wat ik wel heb gedaan: een grote voorraad wol ingekocht en 5 krinkelsjaals, een sjaal in cobwebtechniek, een nunosjaal en een beschermhoesje voor mijn drinkbus gevilt. Dat kan al tellen.

Daarnaast meerdere workshops gegeven, waarvan 2 in het bijzonder zijn bijgebleven: 12 vrouwen in speedtempo een corsage leren vilten, als onderdeel van hun vrijgezellendag. Door de drukte heb ik helaas geen foto kunnen nemen van hun geslaagde corsages, maar hieronder een bloem die ik vooraf voor de toekomstige bruid had gemaakt: en een cursiste begeleid bij het vilten van een jurk, geinspireerd op een magnoliaboom:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>