Voorpretjes

Zondag vertrek ik naar Duitsland voor een 5-daagse viltworkshop met Inge Bauer en ik ben alvast begonnen met pakken en wat voorbereidingen. Inge Bauer heeft 20 jaar ervaring in het vilten en is bekend voor het maken van zeer soepele vilten stoffen, dikwijls verrijkt met zijdevezels. Het is een workshop waar ik al minstens 2 jaar naar uitkijk. Ik zal waarschijnlijk een zomerjasje maken waarvan de mouwen naadloos aan vast gevilt zijn en ik heb mij vandaag geamuseerd met het verven van zijde-hankies en ponge stof.

Als tussendoortje heb ik heerlijk relaxed zitten prutsen met een restje vilt dat hier al enkele weken lag te wachten om er een brillenhoesje van te maken.

                

 

One thought on “Voorpretjes

  1. Hallo Linda,
    Dat wordt genieten met gelijk gestemde zielen,waarschijnlijk ervaren viltsters,zo vijf dagen.
    Ik heb zopas een mastercursus, jas zonder mouwen uit één stuk, gegeven aan mensen die al verschillende lessen gevolgd hebben ,dat is zo leuk, als de cursisten zelf ook al initiatief nemen en ervaringen aan mekaar uitwisselen;
    Ik wens u heel veel plezier en kijk al uit naar uw creatie.
    Groetjes Mrizee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>