210 eurocent & 40 kroonkurken

210 eurocentjes en 40 kroonkurken met visdraad stevig ingebonden en daarna een uur in de kookpot. Een rits ingenaaid en het geheel begint al vorm te krijgen.    In Tatiana’s workshop leerden we om alleen in het begin met de hand aan te vilten en daarna voor 20 minuutjes in de wasmachine. Ik ben echter minder tevreden met dit resultaat. Naar mijn idee zou het best nog wat meer doorgevilt kunnen worden en ik verwacht dat de jas bij het dragen vrij snel zal pluizen.Nu ontbreekt nog een belangrijk element: de mouwen. Voor het middenstuk had ik rode lontwol in verschillende tinten gebruikt, maar een aantal kleuren heb ik niet meer in voorraad. Dat wordt dus een ander paar mouwen ….

One thought on “210 eurocent & 40 kroonkurken

  1. Prachtig Linda! Zowel de kleur als de vorm…ik zou het zelfs als kleed dragen (als ik er zou inpassen :-) )… Ik ben benieuwd hoe het gaat uitzien met mouwen…
    Vele lieve groetjes en nog viel Filzspass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>