Opruimen

De rommel in mijn atelier had een punt bereikt dat er eerst moest opgeruimd worden voor ik verder kon werken. Bij het uitsorteren merkte ik dat ik nog wat extra opbergboxen kon gebruiken. En deze keer reden we daarvoor niet naar Ikea, maar maakten we die zelf.De eerste 2 boxen heb ik op de “luie”manier gemaakt: de bodem apart gevilt en daarna aan de opstaande zijden genaaid.

Ik voelde me echter verplicht om ook de oefening box-zonder-naad te maken. Daarvoor was eerst wat origami-knip-en plakwerk vereist om het sjabloon uit te werken.

2 thoughts on “Opruimen

  1. Ah, zo doe je dat, een kubus maken.
    Heel mooi gedaan alweer. Ik ga deze techniek eens uitproberen. Om een passende overtrek te maken voor een fauteuil. Spannend.
    Bedankt voor de tip.
    Als je nog eens een workshop geeft ben ik zeker van de partij.
    Magda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>