Expo met nieuw werk

We nodigen je graag uit op de expoPUUR Natuurlijk’ in de galerij van GC Den Egger, Scherpenheuvel. We zullen met zijn vieren deelnemen.

Ik zal er een aantal nieuwe werken tonen, gevilt met wol in zijn natuurlijke kleur of geverfd met plantaardige kleuren.

De 3 andere deelnemers zijn:

Hilde Hermans, leraar aan de Hagelandse Academie voor Beeldende Kunsten. Kunst is voor Hilde altijd een zoektocht naar het verleden, vergeten foto’s, documenten, leegstaande gebouwen, gevonden voorwerpen. Ze blaast er op eigen wijze nieuw leven in. 

Josiane Vandercammen vervaardigt keramisch werk dat een organische en aardse sfeer oproept. Inhoud en vorm gaan hand in hand. Het is een oproepen van brute oerkracht tegenover het schijnbaar broze.

Koen Wisse laat zich bij het maken van zijn sculpturen leiden door de groeistructuren van hout, tot op microscopisch vlak.  

De EXPO is vrij toegankelijk van zaterdag 5 t.e.m. zondag 20 maart, op zaterdag en zondag van 14 u tot 18 u en tijdens de openingsuren van den egger (di & do 13u-16u, woe 9u-12u en 13u-16u, vr 13u-16u30 en 17u-19u).

Je bent van harte welkom op de officiële opening op zondag 6 maart om 15 u.

Op zondag 6 en 20 maart en op zaterdag 12 maart zal ik in den Egger aanwezig zijn.

Info Den Egger: www.denegger.be/programma/dubbele-expo-puur-natuurlijk-deel-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>